top of page


MISO CARAMEL BONBON
Sebastian Persson receptas Man, 2815 yra tai koks ir turėtų būti juodasis šokoladas. Rūšinė kakavos pupelė ir subtilus rūgštumas, kuris...
marketing64042


Callebaut DARK 2815
Šefas Sebastian Persson pristato savo mėgstamiausią juodąjį šokoladą Visame pasaulyje šefai kuria originalius skonius, gimusius iš...
Edita Ramonienė


2024-ųjų skonių tendencijos
Kokie ingredientai žadins mūsų skonių receptorius 2024 metais? Skonis, kvapas bei tekstūra tai vieni svarbiausių pojūčių ragaujant...
Edita Ramonienė


KEPIMO KILIMĖLIAI
Kaip išsirinkti kepimo kilimėlį? Tobulų formų, tolygiai iškepęs konditerinis gaminys, tai viena kokybiško deserto dedamųjų. Ne paslaptis,...
Edita Ramonienė


BAKER STREET IDĖJŲ DIRBTUVĖ
Cedric Grolet “Nuage“ Šefo Cedric Grolet, greičiausiai, nereikia pristatyti, bet šį kartą mes ne apie jo skulptūruojamus vaisius :) Mes...
Edita Ramonienė


VAISIŲ PH
pH rodiklio reikšmė PH rodiklis skirtas tam, kad nustatyti tam tikros masės rūgštingumo arba šarmingumo lygį. Tai itin svarbu receptuose...
Edita Ramonienė


VAISINĖ ANANASŲ GLAZŪRA
pagal Michel Willaume ir Marc Balaguer Neutralios glazūros bazė 200 g vandens 65 g cukraus (I) 10 g pektino NH 100 g gliukozės sirupo 235...
Edita Ramonienė


VAISINĖ GLAZŪRA
Pagrindiniai kriterijai lemiantys kokybiška vaisinę glazūrą Artėjant šiltajam sezonui ir vis dažniau pasirodant saulės spinduliams,...
Edita Ramonienė


Raugas
Raugas – mistika, mitais, pasakomis ir baimėmis apipintas žodis. Dažnai girdžiu, jog žmogus atsisako pradėti kepti raugo duoną dėl to,...

Valerija Livanova


Naujoji Cacao Barry kakavos miltelių kolekcija
Atrask kakavos miltelius tenkinančius tavo poreikius! Dar vasario mėnesį Cacao Barry nustebino mus išleidę naują kakavos milteliu...
Edita Ramonienė


Salyklas
Labai dažnai ruginės duonos recepte naudojamas salyklas. Salyklas ( angl. – malt) – tai daiginti grūdai. Jeigu leisti grūdams išdygti,...

Valerija Livanova


SALDAINIS TROPIC LOVE
Naudojama forma: CW1913 x 2 Išeiga: 42 saldainiai Saldainio svoris: 13 gr Įdaras: Ganašas su bergamote Ganašas su ananasais Šokoladas:...

Valerija Livanova


RUBY Šokoladas
Ketvirtoji šokolado rūšis pakeitusi šokolado industriją Artėjant Valentino dienai norėtume šiek tiek pakalbėti apie Callebaut Ruby...
Edita Ramonienė


Ruginiai miltai
Tęsiame mūsų pažintį su kepinių pasauliu ir vieno iš svarbiausių ingredientų – miltų – analizę. Šio naujienlaiškio tema – rugiai . Svarbu...

Valerija Livanova


Susipažinkime su Briksais (Brix)
Kai buvau maža, kartu su močiute virdavome kompotus ir uogienes. Tada parduotuvėse nebuvo tokio didelio pasirinkimo. O ir kam pirkti,...
Liubov Gorosko


Šokoladas
Kakavos gėrimo istorija 2023 metus siūlome pradėti saldžiai ir pasi-nerti į šokolado istoriją, kuri nukelia į saldžiausias žmonijos...
Edita Ramonienė


Kvietiniai miltai
Sveiki atvykę į ilgą, bet labai įdomią kelionę po kepinių pasaulį. Ilgą laiką svajojau visa galva pasinerti į šią temą ir štai! Mes...

Valerija Livanova


MORKŲ KEKSAS
Tai pats skaniausias morkų keksas! kekso tešla ingredientai: 90 gr Miltų be glitimo 90 gr Nerafinuoto cukraus 70 gr morkų 42 gr...
Erika Lapaitė Bružienė


Vegan arba augaliniai desertai
Žmogaus gyvenimas, tai nuolatinis tobulėjimas, žinių ir naujovių įsisavinimas. Konditerija ne išimtis. Šiandien norisi pakalbėti apie...
Erika Lapaitė Bružienė


Flanas
Vienas iš šių metų “trendų” Prancūzijos desertinėse – flanas. Švelnios, kreminės, burnoje tirpstančios tekstūros, flanas sutinkamas...

Valerija Livanova
bottom of page
