top of page

BAKER STREET IDĖJŲ DIRBTUVĖ

  • Edita Ramonienė
  • 2024-09-22
  • 1 min. skaitymo

Cedric Grolet “Nuage“ 

Šefo Cedric Grolet, greičiausiai, nereikia pristatyti, bet šį kartą mes ne apie jo skulptūruojamus vaisius :) Mes labai norėjome Bakerio parduotuvėje tureti sio šefo kartu su Pavoni sukurtas silikonines formas. 

Tad šį kartą mes apie Nuage - vieną idomesnių silikoninių formų. “Nuage” išvertus iš prancūzų kalbos - debesis. Šis apibūdinimas puikiai tinka išreikšti emocijas, kylančias žvelgiant į šioje formoje sukurtą desertą. Nepaisant sudėtingos formos, Pavoni gamintojo dėka, desertas lengvai išsiima iš formos, išlaikydamas nuostabų raštą. Na ir, be abejo, visuomet malonu bent iš toli, bent vienu piršteliu prisiliesti prie.. Cedric Grolet :)


Kaip kūrybiškai panaudoti šią formą? Bakerio idėjos:


Aktualiausia artėjančioms šventėms - Kalėdinė idėja - Raudonu arba žaliu velvet spray nupurkštas desertas, aukso spalvos šokoladinė pussferė (CW2022), šokoladinė kalėdinio žaisliuko viršūnėlė (CW1960)  ir šokoladinė kilputė. Toks desertas nustebins net išrankiausius Kalėdų stalo svečius! 


ree

Formos Įdubą užpildyti karamele arba crumble trupinukais - prideda papildomą tekstūrą desertui.

Šviežių uogų dekoracija (uogas galima keisti pagal sezoną).


ree

Pavoni Berry arba Mandarin silikoninių formų pagalba puoštas formos viršus.

Viršuje esantį įdubimą galima pripildyti geliu arba permatoma žele su žiedlapiais.


ree

Ananasas - geltonu velvet spray nupurkštas desertas, o jo viršuje žalios spalvos šokoladinė lapelių dekoraciją.

Papuošimas Namelaka bei liofilizuotais vaisiais arba vaisiniais ikriukais.


ree

Būkite kūrybiški kartu su Bakerstreet!


Comments


bottom of page