top of page

Mūsų komanda

Profesionalumas, patirtis ir atsidavimas – tai vertybės, kurios vienija mūsų komandą. Kiekvienas komandos narys yra savo srities ekspertas, nuolat siekiantis aukščiausios kokybės ir gilinantis žinias konditerijos srityje. Kviečiame susipažinti su mūsų kvalifikuotais specialistais, kurie kasdien prisideda prie žinių dalijimosi, kūrybos ir skonių atradimų.

val 4x5-07375.jpg

Valerija Livanova

Šefė - konditerė, Baker street desertų studijos įkūrėja ir vadovė Klaipėdoje. Konditerijos vadovėlio "Desertologija" autorė.

  • 1. Three days international chocolate masterclass with Kalle Jungsted and Jack Ralph (Švedija)
    2. Mokymų seminaras “Vasariniai desertai ir glazūros” su Aleksandr Brazhevskij (Lietuva)
    3. Les entremets et Petit Gateaux with Olivier Bajard (L’ecole Internationale de Patisserie Olivier Bajard) (Prancūzija)
    4. Pastry class with Miguel Guarro (JK)
    5. Bee Chef Pastry seminar 5 days with Hans Ovando and Elena Adell (Ispanija)
    6. IICCT certificate in Chocolate and cacao tasting Level 1
    7. IICCT certifcate in Chocolate and cacao tasting Level 2
    8. Enrobed bonbons. Melissa Coppel
    9. Enrobed snack and confection. Melissa Coppel
    10. Glossy molded bonbons with natural colors. Melissa Coppel
    11. Nougats class. Melissa Coppel
    12. American style bars. Melissa Coppel
    13. Glossy dessert. Melissa Coppel
    14. Jams, spreads and coffee cakes. Melissa Coppel
    15. Panning and dragees. Melissa Coppel
    16. Ultimate vegan shop - couvertures, snacks and chocolates.
    17. Ultimate vegan shop - pastry and confections. Melissa Coppel
    18. Ganache formulations with Ramon Morato
    19. B-concept. Jordi Bordas

     

    Lietuvoje organizuoti mokymai su tarptautiniais šefais:

    - Antonio Bachour

    - Frank Haasnoot

    - Hans Ovando

    - Nina Tarasova

    - Richard Hawke

    - Toni Rodriguez

    - Aleksandr Brazhevskij

    - Andrey Dubovik

    - David Bonet

    - Laurent Moreno

    - Marta Torres

    - Nicolas Boussin

    - Nicolas Pierot

    - David Vidal

    - Polina Kosheleva

    - Robin Hoedjes

    - Irina Skorych

    - Elena Gnut

     

    Organizuotos degustacinės grupinės kelionės:

    - Paryžius

    - Barselona

IMG_8993.jpg

Vaida Beginskienė

Šefė - konditerė, Baker street desertų studijos įkūrėja ir vadovė Kaune.

    1. Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras. Konditerio kvalifikacija.

    2. Konditerijos kursas “Vasaros skoniu paletė”. Šefas Tatjana Verbickaja.

    3. Konditerijos kursas “Ruduo. Stilius French”. Šefas Tatjana Verbickaja

    4. Konditerijos kursas. Šefas Tatjana Verbickaja.

    5. Konditerijos kvalifikacijos kėlimo kursai. Šefas Marine Piguard

    6. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas. Šefas Polina Kosheleva.

    7. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas. Šefas Hans Ovando.

    8. Praktinis ir teorinis konditerijos kursas “Prancūziški desertai”. Šefas Nicolas Pierot.

    9. Praktinis ir teorinis konditerijos kursas “Kąlėdiniai desertai”. Šefas David Bonet

    10. Desertų teorinis ir praktinis kursas. Šefas Robin Hoedjes

    11. Praktinis ir teorinis kursas “Vasaros desertai”. Šefas Laurent Moreno.

    12. Teorinis ir praktinis kursas “Danish pastry”. Šefas Hans Ovando.

    13. Praktinis ir teorinis konditerijos kursas “Prancūziški desertai”. Šefas Frank Haasnoot

    14. Experimental molecular cuisine. Mokykla “Centro superior hostelerìa mediterráneo” (Ispanija).

    15. Curso “Vitrina de la Pasteleria moderna”. Mokykla “House -Pastry-Lab”. Šefai Maria Selyanina ir Jairo Borox. (Ispanija, Barselona)

    16. Konditerijos kvalifikacijos kėlimo kursas. Šefas Olivier Bajard.

    17. “Praktiniai šokolado mokymai”. Šefai Veronika ir Andrei Dubovik

    18. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas “Veganiški desertai”. Šefas Toni Rodriguez.

    19. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas “Desertai,šokoladas ir kepiniai BY HO” Šefas Hans Ovando.

    20. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas. Šefas Nina Tarasova.

    21. Konditerijos praktiniai ir teoriniai kursai. Šefas Antonio Bachur.

    22. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas. Šefas Richard Hawke.

    23. Konditerijos praktinis ir teorinis kursas. Šefas Hans Ovando.

eri 4x5-05636.jpg

Erika Lapaitė - Bružienė

Šefė - augalinių desertų konditerė. BRULA desertai įkūrėja.

    1. Toni Rodriguez Veganiškų desertų ir kepinių mokymai

    2. Toni Rodriguez Vegan pastry

    3. Richard Hawke Šiuolaikiniai desertai

    4. Richard Hawke Vegan gluten-free pastry 

    5. Ilnaz Iskakov - ganašų mokymai

    6. Ilnaz Iskakov - vasaros desertų mokymai

    7. Andrey Dubovik - darbas su šokoladu 

    8. Oh my bread duonos su raugu mokymai

    9. Olga Pekarko duonos su raugu mokymai

    10. Pekulana duonos be glitimo, su raugu, mokymai

    11. Bread and crumbs, duonos be glitimo, su raugu mokymai

    12. Toni Rodriguez Modern Vegan Croissant 

    13. Jordi Puigvert Vegan ice cream 

    14. Miquel Guarro Pastry class 

    15. Jordi Bordas Sugar free pastry 

unnamed.jpg

Edita Ramonienė

Mūsų “nematoma” komandos narė, kurianti kasdienį soc. tinklų turinį, naujienlaiškius, prižiūrinti el. parduotuvę ir besirūpinanti, kad visa svarbiausia informacija pasiektų visus laiku. Edita puikiai žino, ką reiškia gyvenimas be glitimo ne kaip madingas pasirinkimas, o kaip būtinybė dėl rimtų sveikatos priežasčių.  Asmeninė patirtis paskatino ją gilintis į šią temą – ieškoti, analizuoti, eksperimentuoti ir atrasti skanius, visaverčius sprendimus be glitimo. 

    1. Jordi Bordas Recipe formulation course with the B·Concept method

    2. Richard Hawke Gluten-free Pastry

    3. Richard Hawke Lactose-free Pastry

    4. Jordi Bordas Introductory course to healthier vegan pastry

    5. Jordi Bordas Healthier Showcase Pastry course

    6. Jordi Bordas Modern Vegan Pastry Course

    7. Melissa Coppel Vegan Bonbons and Couvertures with Natural colors

    8. Melissa Coppel Veganize Your chocolate products

    9. Adrian Ciaurriz Flavor| The Essence of Creativity

    10. Chef Jungstedt The filling Course

bottom of page