top of page

SALDAINIS TROPIC LOVE

Writer: Valerija LivanovaValerija Livanova

 

Naudojama forma: CW1913 x 2

Išeiga: 42 saldainiai

Saldainio svoris: 13 gr


Įdaras:

Ganašas su bergamote

Ganašas su ananasais


Šokoladas:

Callebaut Ruby



ganašas su bergamote


40 gr bergamočių tyrės

14 gr invertinio cukraus

20 gr gliukozės sirupo

8 gr sorbitolio

10 gr dekstrozės

128 gr Cacao Barry Zephyr šokolado

34 gr sviesto 82% (kambario T)


Bendras svoris: 254 g

Gaminimo eiga:


1. Tyrę pakaitinti kartu su invertiniu cukrumi, gliukozės sirupu, sorbitoliu ir dekstroze iki 40oC.

2. Šokoladą ištirpinti iki 33oC.

3. Supilti tyrę ant šokolado, gerai išmaišyti mentelės pagalba.

4. Papildomai pertrinti blenderiu, kad išgauti visiškai glotnią tekstūrą.

6. Įmaišyti sviestą ir dar kartą pertrinti blenderiu.

7. Perpilti ganašą į konditerinį maišelį be antgalio.

Ganašo darbo T: 25oC

8. Ganašu pripildyti kiekvieną saldainio korpusą iki

pusės korpuso aukščio.

9. Ganašu pripildytus saldainių korpusus palikti stabilizacijai 15-18oC temperatūroje 1-2 val.



ganašas su ananasais


130 gr Cacao Barry Zephyr šokolado

50 gr ananasų tyrės

16 gr sorbitolio

14 gr dekstrozės

26 gr sviesto 82% (kambario T)


Bendras svoris: 236 g

Gaminimo eiga:


1. Tyrę pakaitinti kartu su  sorbitoliu ir dekstroze iki 40oC.

2. Šokoladą ištirpinti iki 33oC.

3. Supilti tyrę ant šokolado, gerai išmaišyti mentelės pagalba.

4. Papildomai pertrinti blenderiu, kad išgauti visiškai glotnią tekstūrą.

6. Įmaišyti sviestą ir dar kartą pertrinti blenderiu.

7. Perpilti ganašą į konditerinį maišelį be antgalio.

Ganašo darbo T: 25oC

8. Supilti ganašą kiekviename saldainio korpuse antbergamočių ganašo. Palikti 2mm tarpą iki formosviršaus, kad vėliau būtų galima „uždaryti“ saldainius. 

9. Taip pat įsitikinti, jog įdaras supiltas taip, kad nesusidarytų „kalneliai“ virš formos paviršiaus. Vėliau jie trukdytų tinkamai „uždaryti“ formą.

10. Ganašu pripildytus saldainių korpusus paliktistabilizacijai 15-18oC temperatūroje 12 val.



Comments


bottom of page