Sebastian Persson receptas
Man, 2815 yra tai koks ir turėtų būti juodasis šokoladas. Rūšinė kakavos pupelė ir subtilus rūgštumas, kuris niekuomet nenustelbia kitų skonių. Aš lengvai galiu derinti 2815 kartu su kitomis šokoladų rūšimis. O aukštenis takumas suteikia galimybę sukurti ploną, estetišką šokolado padengimą ar korpusą.
Sebastian Persson
Padengimo masė Ingredientai 200 g Callebaut Dark Chocolate - 2815 2 g vario spalvos dažyto kakavos sviesto 200 g kakavos sviesto Saldainių korpusas Callebaut Milk Chocolate - 823 Miso karamelė Ingredientai 1260 g grietinėlės 35 % 420 g gliukozės sirupo 40DE 140 g Blonde miso 4 g druskos 600 g cukraus 120 g Callebaut Milk Chocolate 300 g sviesto 82% | Gamybos eiga 1. Atskirai ištirpinti šokoladą ir kakavos sviestą 2. Ištirpinti dažytą kakavos sviestą 3. Sumaišyti visus ingredientus ir temperuoti 4. Nupurkšti polkarbonatinę saldainių formą Gamybos eiga 1. Ištirpinti ir temperuoti šokoladą 2. Paruošti saldainių korpusus Gamybos eiga 1. Grietinėlę pakaitinti iki užvirimo kartu su gliukozės sirupu, Blonde miso bei druska 2. Iš cukraus paruošti sausą karamelę: palaipsniui ištirpinti cukrų iki tamsaus gintaro spalvos. 3. Grietinėlę supilti ant sausos karamelės. 4. Virti iki 106°C 5. Supilti ant šokolado ir sviesto 6. Blenderio pagalba paruošti emulsiją 7. Atvėsinti iki 35°C 8. Užpildyti saldainių korpusus 9. Leisti stabilizuotis 10. Saldainius uždaryti temperuotu pienišku šokoladu |