top of page
marketing64042

MISO CARAMEL BONBON

Sebastian Persson receptas

 

Man, 2815 yra tai koks ir turėtų būti juodasis šokoladas. Rūšinė kakavos pupelė ir subtilus rūgštumas, kuris niekuomet nenustelbia kitų skonių. Aš lengvai galiu derinti 2815 kartu su kitomis šokoladų rūšimis. O aukštenis takumas suteikia galimybę sukurti ploną, estetišką šokolado padengimą ar korpusą.

Sebastian Persson

Padengimo masė

Ingredientai

200 g Callebaut Dark Chocolate - 2815 

2 g vario spalvos dažyto kakavos sviesto

200 g kakavos sviesto



Saldainių korpusas

Callebaut Milk Chocolate - 823 



Miso karamelė

Ingredientai


1260 g grietinėlės 35 %

420 g gliukozės sirupo 40DE

140 g Blonde miso

4 g druskos


600 g cukraus


120 g Callebaut Milk Chocolate 

300 g sviesto 82%

Gamybos eiga

1. Atskirai ištirpinti šokoladą ir kakavos sviestą

2. Ištirpinti dažytą kakavos sviestą

3. Sumaišyti visus ingredientus ir temperuoti

4. Nupurkšti polkarbonatinę saldainių formą



Gamybos eiga

1. Ištirpinti ir temperuoti šokoladą 

2. Paruošti saldainių korpusus


Gamybos eiga

1. Grietinėlę pakaitinti iki užvirimo kartu  su gliukozės sirupu, Blonde miso bei druska

2. Iš cukraus paruošti sausą karamelę:    palaipsniui ištirpinti cukrų iki tamsaus gintaro spalvos.

3. Grietinėlę supilti ant sausos karamelės.

4. Virti iki 106°C

5. Supilti ant šokolado ir sviesto

6. Blenderio pagalba paruošti emulsiją

7. Atvėsinti iki 35°C

8. Užpildyti saldainių korpusus

9. Leisti stabilizuotis

10. Saldainius uždaryti temperuotu pienišku šokoladu


4 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską