top of page

Vafliai

  • Writer: Valerija Livanova
    Valerija Livanova
  • 2024-09-22
  • 1 min. skaitymo

Tai elementas papildantis tobulų ledų sąvoką

Šį kartą norime pasidalinti vienu mėgstamiau-sių Baker street komandos vaflių receptu, kuris puikiai dera su ledais karštą vasaros dieną!


Ingredientai:

250 gr miltų

3 vnt kiaušinių

100 ml gazuoto mineralinio vandens

100 gr sviesto 82%

100 gr cukraus

vanilės pastos

5 gr kepimo miltelių


Gaminimo eiga:

1. Miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi.

2. Sviestą ištirpinti (40-45oC) ir supilti į miltų mišinį.

3. Supilti mineralinį vandenį ir viską gerai išmaišyti.

4. Kiaušinius išplakti su cukrumi, iki kol masė padvigubės ir pašviesės.

5. Kiaušinių masę supilti į paruoštą miltų masę.

6. Gerai išmaišyti.

7. Supilti vanilės pastą ir išmaišyti.

8. Paruoštą tešlą uždengti maistine plėvele “į kontaktą“ ir palikti valandai kambario tem-peratūtoje.

10. Praėjus nurodytam laikui, įkaitinti vaflinę ir kepti vaflius.


Patiekti su Jūsų mėgstamiausiais ledais!!! 

Comments


bottom of page