top of page

Vasaros desertai - online mokymai

Vasarą visuomet ieškome veiklos, užsiėmimų ir stovyklų mūsų vaikams. O aš noriu pakviesti Jus į Baker street vasaros desertų stovyklą!

 

Tris mėnesius gaminsime desertus! Birželį pasinersime į gėlių laukus, liepą keliausime į tropinę kelionę, o rugpjūtį nukeliausime į kaimus pas močiutes – Lietuvos, Italijos ir Prancūzijos...

 

Mes ne tik gaminsime - juk stovyklose visuomet būna daug įvairių įdomių veiklų. Turėsime konkursus, bendrausime ir net kryžiažodžius spręsime!

 

Labai noriu pasidalinti su Jumis įdomiais dizainais ir skonių deriniais, todėl kviečiu prisijungti! 

Valerija

BIRŽELIS

Pyragaitis „Ramunė“

Citrinų financier biskvitas, Valrhona Braškių Inspiration namelaka, laimo cremeux, vanilinis musas, veidrodinė glazūra be šokolado.

Pyragaitis „Rose“

Biskvitas su laimu ir avietėmis, aviečių ir ananasų compote, musas su rožėmis, vanilinė Ivoire namelaka, padengimas velvet spray.

Tortas „Fanta vasara“

Štroizelis, madeleine biskvitas su apelsinais, apelsinų, mandarinų ir pasiflorų džemas, Guava ir apelsinų compote, Fanta musas, padengimas velvet spray.

Mokymų programa

Mokymų kaina: 3x40 EUR
(mokėjimai gali būti atliekami dalimis arba vienu mokėjimu)

2024 06 10 - atsidaro pirmasis modulis (PDF receptai ir video pamokos)

2024 07 10 - atsidaro antrasis modulis (PDF receptai ir video pamokos)

2024 08 10 - atsidaro trečiasis modulis (PDF receptai ir video pamokos)

Kiekvienas dalyvis:

  • Gauna visų desertų pdf receptus.

  • Turi neribotą prieigą prie visų desertų filmuotos mokymų medžiagos.

  • Dalyvauja WhatsApp grupėje.

  • Gauna dalyvio sertifikatą.

Prieiga prie mokymų išlieka neribotam laikui!

SVARBU: Šie mokymai netinka pradedantiesiems dėl sudėtingumo lygio.

Mokymų autorė ir kuratorė: šefė-konditerė Valerija Livanova

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

RUGPJŪTIS

Tortas „Močiutės uogų pintinė“

Biskvitas su citrinomis, citrinų-verbenų Chantilly, žemuogių coulis, citrinų ir raudonųjų apelsinų kremas.

Pyragaitis „Lazdynų medutis“

Medaus ir pekanų biskvitas, vanilinė Ivoire namelaka, toffee su cinamonu, lazdyno riešutų musas, velvet spray.

Pyragaitis „Vasara Italijoje“

Guanaja šokoladinis biskvitas, šokolado ir kavos cremeux, plaktas Mascarpone sūrio kremas, padengimas velvet spray.