Velykiniai desertai 2021
Sveikas, Pavasari! Velykos! Nuostabi pavasario šventė. Šeimos šventė. Ramybės šventė.
Laukiame šios nuostabios metų šventės ir pasiruošėme jai iš anksto. Kviečiame ir Jus prisijungti ir šių metų Velykas sutikti ypatingai!
Velykiniuose mokymuose kiekvienas atras SAVO desertą. Pasistengėme sukurti plačią ir skirtingas konditerines sritis apimančią programą. Tortai, pyragaičiai, tartos, keksai, triufeliai, Velykų bobos. Visa tai, kas pradžiugins Jus, Jūsų artimuosius arba mylimiausius klientus.
Be to, mokymuose rasite labai daug informacijos darbo su šokoladu ir šokoladinių papuošimų kūrimo tema, o visus receptus galėsite naudoti ne tik Velykų šventei, bet ir kitoms šventėms bei kasdieniams skaniems džiaugsmams :)
Velykinių mokymų programoje:
1. Tortas „Pompadur“. Traškus sluoksnis su štroizeliu, corn flakes ir Valrhona
Inspiration aviečių šokoladu, žemuogių compote, graikiško jogurto musas, veidrodinė
glazūra, šokoladiniai papuošimai.
2. Tortas „Pavasario puokštė“. Sable Breton, biskvitas Dacqouise, abrikosų kremas,
abrikosų ir laimo musas, šokoladiniai papuošimai.
3. Pyragaičiai „Spring“. Migdolų sable, aviečių ir liči compote, liči cremeux, aviečių ir
rožių musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.
4. „Velykų tarta“. Migdolų sable, franžipanas, citrinų ir verbenų džemas, citrinų ir
verbenų musas, šokoladiniai papuošimai.
5. „Pavasario tarta“. Migdolų sable, bananų kremas, kalamasi cremeux, Valrhona Yuzu
Inspiration Namelaka, šokoladiniai papuošimai.
6. Citrinų keksas su citrinų džemu ir Gourmet glazūra.
7. Trijų skonių keksas su vanile, kakava ir pistacijomis, padengtas Gourmet glazūra.
8. Varškės keksas su Valrhona Inspiration braškių šokolado Gourmet glazūra.
9. Triufelis „Kava ir Baileys“.
10. Triufelis „Macadamia“.
11. Velykų boba „Greitoji šeimininkė“.
12. Klasikinė Velykų boba su razinomis ir spanguolėmis.
13. Velykų boba-cruffin.
Kurso kaina: 70 EUR
Registracija
Registracija vyksta iki kovo 15 d.