top of page
apelsinas 1x1-1.jpeg

Vasaros stovykla 2022

Vasara – stovyklų metas. Tai žino kiekviena mama. Bet noriu Jums pasiūlyti pagalvoti ne tik apie vaikų vasaros praleidimą, bet ir apie savo saldų uzimtumą.
Dažniausiai vasaros pradžioje mes atsisveikname ir susitinkame tik rugsėjo pradžioje, būname labai išsiilgę vieni kitų, konditerinių iššūkių ir idėjų. O kodėl šios vasaros nepraleidus kartu?

{Gaminamų desertų nuotraukas rasite aprašymo pabaigoje.}

Desertų aprašymas:



Pyragaitis „Cherry“: purus šokoladinis biskvitas, vyšnių cremeux, Tanariva šokolado musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildomos technikos: neutrali glazūra, velvet spray.
Dekoravimui: plastinis šokoladas.


Pyragaitis „Citrus“: biskvitas Zacher su baltu šokoladu, kalamansi želė, kalamansi musas,
Padengimui: velvet spray. Papildoma technika: citrinos efekto sukūrimas.


Pyragaitis „Obuoliukas“: biskvitas su Matcha arbata, obuolių ir citrinų compote, yuzu musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra be šokolado. Dekoravimui: plastinis šokoladas.

Pyragaitis „Braškė bazilikas“: trapi tešla, biskvitas su baziliku, braškių ir baziliko confit, Ivore cheesecake musas. Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildoma technika: velvet spray ir veidrodinė glazūra. Dekoravimui: Namelaka su bazilikais.


Pyragaitis „Almond“: trapi tešla, abrikosų confit, Valrhona Amande musas. Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Amande šokoladu. Dekoravimui: namelaka kremas, mango ikriukai.


Pyragaitis „Coffe time“: trapi tešla, biskvitas su lazdyno riešutais, kavos ir Valrhona Azelia šokolado karamelė, musas Diplomat su cinamonu ir Tonka pupele. Padengimui: juodojo šokolado glazūra su padengimu kakavos milteliais.

Tortas „Spring splash“: pistacijų biskvitas, guava ir žemuogių compote, raudonųjų apelsinų ir mango coulis, raudonųjų apelsinų ir Zephyr šokolado musas. Padengimui: velvet spray.
Dekoravimui: šokoladinė apelsino puselė.


Pyragaitis „Morning“: bisvkitas su morkomis, mango ir pasiflorų cremeux, jogurto musas, abrikosų cremeux. Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Dulcey šokoladu.
Papouošimui: šokoladiniai žiedai, Valrhona Dulcey pearls.


Pyragaitis „Mini Gia“: šokoladinis biskvitas, GIA musas. Padengimui: pieniško ir juodo šokolado glazūra. Papildoma technika: gourmet glazūra. Papuošimas: Ivore namelaka kremas.

Jūsų laukia žingsnis po žingsnio parengtos vaizdo pamokos bei detalios PDF receptūros.

Kurso kaina: 112 EUR*

* Prieiga neribota.

 

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

obuoliukas-1.jpg

Pyragaitis "Obuoliukas"

apelsinas 1x1-1.jpg

Tortas "Spring Splash"

vysnios-1.jpg

Pyragaitis "Cherry"

brasek bazilikas balti pjuvis-1.jpg

Pyragaitis "Braškė bazilikas" 

bottom of page