top of page
apelsinas 1x1-1.jpeg

Vasaros stovykla 2022

Vasara – stovyklų metas. Tai žino kiekviena mama. Bet noriu Jums pasiūlyti pagalvoti ne tik apie vaikų vasaros praleidimą, bet ir apie savo saldų uzimtumą.
Dažniausiai vasaros pradžioje mes atsisveikname ir susitinkame tik rugsėjo pradžioje, būname labai išsiilgę vieni kitų, konditerinių iššūkių ir idėjų. O kodėl šios vasaros nepraleidus kartu?

Desertų aprašymas:



Pyragaitis „Cherry“: purus šokoladinis biskvitas, vyšnių cremeux, Tanariva šokolado musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildomos technikos: neutrali glazūra, velvet spray.
Dekoravimui: plastinis šokoladas.


Pyragaitis „Citrus“: biskvitas Zacher su baltu šokoladu, kalamansi želė, kalamansi musas,
Padengimui: velvet spray. Papildoma technika: citrinos efekto sukūrimas.


Pyragaitis „Obuoliukas“: biskvitas su Matcha arbata, obuolių ir citrinų compote, yuzu musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra be šokolado. Dekoravimui: plastinis šokoladas.

Pyragaitis „Braškė bazilikas“: trapi tešla, biskvitas su baziliku, braškių ir baziliko confit, Ivore
cheesecake musas. Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildoma technika: velvet spray ir
veidrodinė glazūra. Dekoravimui: Namelaka su bazilikais.


Pyragaitis „Almond“: trapi tešla, abrikosų confit, Valrhona Amande musas. Padengimui:
veidrodinė glazūra su Valrhona Amande šokoladu. Dekoravimui: namelaka kremas, mango
ikriukai.


Pyragaitis „Coffe time“: trapi tešla, biskvitas su lazdyno riešutais, kavos ir Valrhona Azelia
šokolado karamelė, musas Diplomat su cinamonu ir Tonka pupele. Padengimui: juodojo
šokolado glazūra su padengimu kakavos milteliais.

Tortas „Spring splash“: pistacijų biskvitas, guava ir žemuogių compote, raudonųjų apelsinų ir
mango coulis, raudonųjų apelsinų ir Zephyr šokolado musas. Padengimui: velvet spray.
Dekoravimui: šokoladinė apelsino puselė.


Pyragaitis „Morning“: bisvkitas su morkomis, mango ir pasiflorų cremeux, jogurto musas,
abrikosų cremeux. Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Dulcey šokoladu.
Papouošimui: šokoladiniai žiedai, Valrhona Dulcey pearls.


Pyragaitis „Mini Gia“: šokoladinis biskvitas, GIA musas. Padengimui: pieniško ir juodo
šokolado glazūra. Papildoma technika: gourmet glazūra. Papuošimas: Ivore namelaka
kremas.

Kurso kaina: 112 EUR

 

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

vysnios-1.jpg
late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
vysnios-1.jpg
pirstukai kakaviniai-1.jpg
obuoliukas pjuvis-08489.jpeg
brasek bazilikas-1.jpg
bottom of page