top of page
poire DSC_5214.jpg

Ruduo Paryžiuje

Šiuolaikiniame intensyviame pasaulyje mes siekiame atkurti tai kas gerąją prasme įtakoja mūsų gyvenimo kokybę, įskaitant tai ką mes valgome.

Dažniausiai, kai išgirstame tokius žodžius loctus bean gum, xanthan gum, atidedame viską į šoną, nes manome kad tau yra blogis. Iš kur kyla tos mintys? Iš nežinojimo ir nesupratimo, nors iš tiesų šie ingredientai yra raktas atveriantis duris į naująją šiuolaikinę konditeriją.

 

Jei jūs tik pradedate atrasti šį pasaulį tuomet mokymų metu išsamiai ir praktiškai suvoksime, kad visi šie žodžiai yra ne keiksmažodžiai ar burtažodžiai, o naujas tekstūras sukuriantys elementai.

Jei jau gyvenate šiame pasaulyje, šiuose mokymuose atrasite naujus derinius, burnoje tirpstančias tekstūras ir įvertinsite turimas žinias.

 

Augaliniai desertai gali ir turi būti skanūs, tirpstantys burnoje ir griaunantys visus keisto deserto mitus.

{Gaminamų desertų nuotraukas rasite aprašymo pabaigoje.}

Mokymų metu gaminsime: 

  • 6 skirtingus įdarus (panaudosime pektinus NH ir X58, Agargar, loctus bean gum, xanthan gum)

  • 5 skirtingus musus (pekano riešutų ir baltojo šokolado musas naudojant pektiną X58, vaisiniai musai naudojant pektiną NH)

  • Gaminsime veganiškus Tuiles sausainius

  • Dekorui naudosime baltą veganišką Valrhoną šokoladą

  • Gaminsime veganišką veidrodinę glazūrą

 

Mokymų metu gaminami desertai: 

  • Tartaletė Tarte Tatin - Sable, biskvitas, frandžipanas, obuolių confit, obuolių tatinas, neutrali glazūra.

  • Le secret - pekano riešutų biskvitas, ananasų compote, pekanų musas, ananasų gelis.

  • Peche Blanche - biskvitas, raudonųjų apelsinų cremeux, persikų musas.

  • Boule de noisettes - lazdyno riešutų biskvitas, lazdyno riešutų praline,

    juodas šokoladas, lazdyno riešutų musas.

  • Canelle - kavos biskvitas, juodojo šokolado ganašas, kavos gelis, Diplomat musas su baltuoju šokoladu

  • Tortas Poire sauvage - Giaconda biskvitas, traškus sluoksnis, pieniško šokolado ir kavos cremeux, kriaušių musas, tuile.

  • Tortas Violet - migdolinis biskvitas, violet cremeux, vanilis musas, veidrodinė glazūra. 

Kuratorė: Brula desertai įkūrėja Erika Lapaitė-Bružienė

Jūsų laukia žingsnis po žingsnio parengtos vaizdo pamokos bei detalios PDF receptūros.

Mokymų kaina:  95 EUR*

* Prieiga neribota.

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

tarte DSC_5123.jpg

Tartaletė Tarte tatin

poire DSC_5214 small.jpg

Tortas "Poire sauvage" 

canelle DSC_5396.jpg

Pyragaitis "Canelle"

violet DSC_5192.jpg

Tortas "Violet"

bottom of page