top of page
DSC_8598.JPG

Prancūzijos ritmu

Ar žinote kokiais prancūziškais desertais galima mėgautis saldumynų mėgėjams, atsisakiusiems rafinuoto cukraus bei produktų, kuriuose yra glitimo ir/arba laktozės?

Dėmesinga, atidi smulkmenoms ir kūrybiška asmenybė - tokia yra konditerė Erika Lapaitė - Bružienė.  Sukūrusi ir ištobulinusi daugiau nei 50 desertų, kurie gaminami tik iš augalinės kilmės produktų, šį kartą pristato online mokymus Prancūzijos ritmu.

 

Prancūzijos ritmu - tai išskirtiniai online mokymai, kurių metu gaminsime lengvus ir gaivius prancūziško tipo desertus. Artėjant vasaros sezonui, tai puiki galimybė nustebinti save ir kitus desertais, kurių gamybai naudojami augalinės kilmės produktai ir gardžiausios uogos bei vaisiai.

{Gaminamų desertų nuotraukas rasite aprašymo pabaigoje.}

Mokymų programa:

  • Tartaletė „Avietinis bučinys“ 

  • Tartaletė „Koketė“ 

  • Pyragaičiai „Tango dviese“

  • Pyragaičiai „Vasaros svaja“ 

  • Tortas „Vasaros rytas“ 

  • Vyšnių Clafouti Canneles

Jūsų laukia žingsnis po žingsnio parengtos vaizdo pamokos bei detalios PDF receptūros.

Kurso kaina: 62 EUR*

* Prieiga neribota.

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

2.jpg

Pyragaitis "Tango dviese"

DSC_8620.JPG

Tortas "Vasaros rytas" 

DSC_8598.JPG

Pyragaitis "Vasaros svaja"

DSC_8589.JPG

Tartaletė "Avietinis bučinys"

bottom of page