top of page

Dviejų dienų praktiniai šiuolaikinių, putėsinių tortų gaminimo mokymai

2025 m. spalio 2 d.

Kaunas

Teorija svarbu, bet tik praktika leidžia pajusti tikrąją konditerijos magiją!


Šie mokymai – tai tavo šansas iš arti prisiliesti prie prancūziškos konditerijos pasaulio ir patirti, ką reiškia kurti desertus, kurie džiugina tiek akį, tiek skonio receptorius.


🍰 Ar svajoji išmokti kepti purų, idealios tekstūros biskvitą? O gal nori sužinoti, kaip teisingai pagaminti įvairius kremus, musus (putėsius) ir įdarus, prancūziškiems tortams? ✨ O gal visada troškai įvaldyti veidrodinės glazūros paslaptis ir pabandyti savo rankomis sukurti šokolado dekorą?

Praktinių mokymų metu išmoksite darbo su šokoladu pagrindus: kaip temperuoti šokoladą įvairiais būdais, kaip paruošti bazinius šokoladinius papuošimus pradedantiesiems.

Sužinosite ir išmoksite, kaip veikia skirtingi ingredientai ir naudojami produktai. Kokios darbo taisyklės taikomos siekiant išgauti norimą rezultatą.


Tuomet šie mokymai – būtent tau!


Kartu su šefe konditere Vaida Beginskiene:

  • išsikepsite biskvitus ir išmoksite juos naudoti desertų surinkime,

  • gaminsite confi, compote, musus,

  • surinksite prancūzišką tortą formoje,

  • glazūruosite jį veidrodine glazūra,

  • susipažinsite su šokolado temperavimu ir sukursite savo pirmąją šokolado gėlę namų sąlygomis,

  • išmoksite visus svarbiausius konditerijos terminus bei ingredientų naudojimo subtilybes (pektinas NH, invertinis cukrus, želatinos Bloom ir kt.).


🎁 Kiekvienas dalyvis išsineš: ✔ savo pagamintą tortą, ✔ visus receptus ir technologinius aprašymus, ✔ dalyvio sertifikatą.


📅 Spalio 2-3 d. 17:00–21🕛 📍 Kaunas, Kauno Baker street studija

💶 Kaina: 165 EUR

⚠ Vietų skaičius ribotas – rezervuok savo vietą jau dabar!




bottom of page