.jpeg)
Karštųjų patiekalų mokymai kartu su Pauliumi Strasevičiumi
2025 m. gruodžio 8 d.
Kaunas
Dviejų dienų karštųjų patiekalų mokymai su Pauliumi Strasevičiumi!
Tai naujausi Pauliaus Strasevičiaus mokymai – intensyvi, įkvepianti dviejų dienų kelionė, kupina naujų technikų, kūrybinių sprendimų ir skonio atradimų.
Atraskite, kaip iš paprastų ingredientų sukurti įspūdingus, karštus patiekalus, kurie nustebins ne tik skoniu, bet ir pateikimu. Čia susitinka elegancija ir paprastumas, drąsūs deriniai, kuomet kiekvienas kąsnis pasakoja istoriją.
Kviečiame pasisemti įkvėpimo, mokytis, ragauti ir kurti kartu su Pauliu Strasevičiumi – tikru virtuvės meistru, kuris kiekvieną patiekalą paverčia mažyčiu šedevru.
Šių mokymų meniu:
Antienos krūtinėlė patiekiama su perliniu kuskusu, keptomis daržovėmis ir raudono vyno padažu
Jaučio žandai su bulvių ir grietinėlės piure, patiekiama su morkų traškučiais ir keptais brokolių stiebais
Įdaryta vištiena su saulėje džiovintais pomidorais, špinatais, kietuoju sūriu. Patiekiama su batatų pyragu, teriyaki padažu ir keptomis daržovėmis
Riebžuvė, patiekiama su batatų ir kietojo sūrio piure, keptomis daržovėmis ir balto vyno padažu
1 mokymų diena:
Garnyrų gaminimas;
Papuošimų pasiruošimas;
Marinavimas, mėsos ir žuvies paruošimas patiekalams;
Jaučio žandų virimas.
2 mokymų diena:
Padažų gaminimas;
Garnyrų tiekiamų prie karštų patiekalų paruošimas;
Daržovių paruošimas;
Pagrindinių patiekalų ruošimas;
Serviravimas, patiekalų tiekimas į lėkštes.
Mokymų datos:
2025, Gruodžio 8-9 d. - VIETŲ NĖRA
2026, Sausio 5-6 d.
Mokymų laikas: 17 - 21 val.
Kaina: 279 EUR*
* - užsiregistravus ir apmokėjus iki Lapkričio 20d., taikoma 10% nuolaida.
Maksimalu mokinių skaičius - 10.
Dalyvių amžius nuo 15 m.
Mokymus veda kulinaras Paulius Strasevičius.






