
Kalėdiniai desertai 2023
Kalėdos – metas, kurio visi laukiame kaip stebuklo. Jam ruošiamės, apie jį pradedame mąstyti dar nuo vasaros. Svajojame apie dovanas, Kūčių stalą, susitikimą su artimaisiais ir draugais. Bet, kaip žinia, Kalėdos atskrieja taip greitai ir įtraukia mus į pasiruošimo sūkurį, kuriame norime spėti viską ir viską padaryti taip, kaip geriausia.
Šįmet pamanėme, jog Kalėdos turi būti gražios, skanios, saldžios ir tokios, kurioms užteks laiko, bet kurios sugebės nustebinti.
Bakerstreet 2023 metų Kalėdinių desertų kolekcija skirta visiems. Joje, tikime, kiekvienas atras savo mėgstamą desertą, skonių derinį arba galės išsirinkti tai, kas atitiks jo gyvenimo tempą ir ritmą, bet kartu ir be galo pradžiugins. O, galbūt, šioje kolekcijoje rasite naujų iššūkių savo konditeriniame kelyje.
{Gaminamų desertų nuotraukas rasite aprašymo pabaigoje.}
2023 metų Kalėdinių desertų kolekcija:
1. Tortas „Pistacija“
Sudėtis: pistacijų biskvitas Joconde, braškių ir vyšnių želė, braškių kremas su Valrhona Inspiration braškių šokoladu, plaktas pistacijų kremas, vanilinė Namelaka.
Pateikimas: padengimas žalios ir baltos spalvos velvet spray, šokoladiniai Valrhona
Inspiration aviečių šokolado apjuosimai, Valrhona Inspiration aviečių šokolado Kalėdų
žaisliukas.
2. Tortas “Kalėdos”
Sudėtis: citrinų crumble, biskvitas su citrina ir vanile, ananasų ir laimo želė, braškių confit, Ivoire ir pasiflorų musas.
Pateikimas: veidrodinė glazūra, šokoladinis apjuosimas, šokoladinė eglutė, spaudas ant torto su aukso dulkėmis.
3. Pyragaičiai „Kalėdų seneliai“
Sudėtis: pekano riešutų štroizelis, vyšnių confit, šokoladinis biskvitas moulleus su pekano riešutais, Manjari ir tonka cremeux.
Pateikimas: juodojo šokolado pussferės, padengimas raudonos spalvos velvet spray, juodojo šokolado papuošimo elementai (kalėdinio žaisliuko detalės, Kalėdų senelio diržo sagtis)
4. Pyragaičiai „Rudolph“
Sudėtis: štroizelis su lazdyno riešutais, lazdyno riešutų biskvitas financier, raudonųjų apelsinų džemas, kavos karamelė, plaktas Mascarpone kremas su cinamonu
Pateikimas: pieniško šokolado pussferės, padengimas rudos spalvos velvet spray, avietinio šokolado ir pieniško šokolado papuošimo elementai (Rudolph nosis ir ragai)
5. Citrinų keksas su aguonomis
Sudėtis: citrinų ir aguonų keksas, citrusinis ganašas
Pateikimas: plaktas kremas Nalemaka su vanile, baltojo šokolado glazūra gourmet, baltojo šokolado papuošimo elementai
6. Skoningas keksas
Sudėtis: keksas su meduolių prieskoniais
Pateikimas: juodojo šokolado glazūra gourmet
7. Saldainiai „Pamango“
Sudėtis: juodojo šokolado korpusas, pasiflorų ir mangų ganašas
Jūsų laukia žingsnis po žingsnio parengtos vaizdo pamokos bei detalios PDF receptūros.
Kurso kaina: 52 EUR*
* Prieiga neribota.

Registracija
Registracija vyksta iki kovo 15 d.

Pyragaitis "Rudolph"

Citrinų keksas su aguonomis

Tortas "Kalėdos"
