top of page
1pagrindine DSC03747-Edit copy.jpeg

Kalėdiniai desertai 2022

Pasiruoškime Kalėdoms kartu!


Šios Kalėdos – sutelkimas visų mūsų minčių apie Baker street mokinius.
Pamanėme, jog visi mūsų mokiniai labai skirtingi – kažkas labai daug dirba, kažkas augina
vaikučius, kažkas turi daugiau laisvo laiko, kurį galėtų skirti desertams ir pasiruošimui
Kalėdoms. Kažkas mėgsta pasiruošti greitai, bet įspūdingai. O kažkam patinka lėtai ir
kruopščiai dėlioti papuošimų detales ir kurti savo kompozicijas ir idėjas ant desertų. Tikrai
tikrai visi mes norime, kad mūsų artimieji būtų pakviesti prie gražaus stalo, kad mūsų
draugai būtų pasveikinti savo rankų darbo dovanomis. Mes visi norime saldžių stebuklų.
Visas šiais mintis pasistengėme sutelkti į mūsų mokymus.


Programa maksimaliai apima visų mūsų mokinių pageidavimus, norus ir galimybes. Labai
stengėmės, kad paskutiniai šių metų mokymai galėtų būti naudingi, įdomūs ir prasmingi
kiekvienas mūsų mokiniui ir į naujus metus įžengtume gražiai, skaniai, su dideliais norais
ateinančiais metais išmokti ir sužinoti dar daugiau ir kad mūsų draugystė tik stiprėtų.
Taigi, kviečiame prisijungti prie „Draugų Kalėdos“ mokymų.

 

PROGRAMOJE:


Prancūziški šiuolaikiniai desertai


Prancūziškas desertas „Stebuklų traukinukas“. Naudojama įspūdinga Frank Haasnoot
traukinuko forma. Pistacijos-avietė-mandarinai-vanilė-citrina


Prancūziškas desertas „Linksmasis Kalėdų senelis“. Naudojama naujoji Frank Haasnoot
Kalėdų senelio pyragaičių forma. Avietės-lazdyno riešutas-vaisių arbata


Pyragaitis „Eglutės žaisliukas“. Mini Baker Snickers versija

 


Gateuax de voyage


Keksas „Linksmasis žmogeliukas“. Apelsinų ir pistacijų derinys. Perpjaudami keksą
pamatysite viduje smagų žmogeliuką :)


Keksas „Kava-pekanai“. Labai geras skonių derinys ir balansas. Klasikinis, bet tobulai
subaloansuotas. Vertikalus kekso surinkimo būdas.


Keksas Kalėdinis Baker Pain d epice. Nustebins. Ryškūs skoniai. Super drėgna ir minkšta
tekstūra. Ruginių miltų pagrindu!!!! Tikros Kalėdos!

 


Draugiški Baker sausainiai


Baker-twix. Jeigu mėgstate Twix šokoladuką taip, kaip mėgstu jį aš, tuomet būsite labai
laimingi :) hand made vanilinis sable, hand made karamelė, Valrhona Tanariva padengimas.
Tobula.

Baker-linzer. Greičiausiai dauguma Jūsų girdėjo apie Linzer sausainius. O ar žinote, jog ši
tešla nuostabiai trapi, tirpstanti burnoje ir gaminama virtų trynių pagrindu? O jeigu du
sausainiai su ryškiu avietiniu pertepimu? Ir dengti nuostabiu Valrhona Tanariva šokoladu?


Baker-Tropic. Pistacijų sable derinys su labai švelniu nuostabios tekstūros mandarinų-yuzu
ganašu.

 


Baker-triufeliai
Jeigu Jums reikia pasveikinti su Kalėdomis artimuosius, draugus, kolegas, pažįstamus, vaikų
mokytojus ar tiesiog vakare prie arbatos ar vyno taurės turėti mažą stebuklą – tuomet Jums
būtinai reikia Baker-triufeliai rinkinio. Jame rasite labai skirtingų skonių triufelius, kurie tiks,
patiks ir įtiks labai skirtingus skonius turintiems žmonėms.

  • Juodasis kardinolas: Manjari šokolado triufelis su earl grey arbata

  • Bergamo: visuomet puikus derinys bergamotė-Tonka

  • Champagne: triufelis su rožiniu šampanu ir avietėmis

  • Miracle: žemės riešutų ir pieniško šokolado triufelis Valrhona aviečių šokolado padengime (bomba!!!)

 

 

Baker eklerų dėžutė:
Nauji eklerų skoniai šį desertą mėgstantiems gurmanams.

  • Pasiruošime eklerų tešlą

  • Keturis skirtingus įdarus: pistacjų ekleras, ekleras su kokosų kremu, egzotiniu compote ir vaniline namelaka, ekleras gia, ekleras su tropiniu cremeux ir braškių confit.

  • Keturi skirtingi padengimai

Tikra eklerų šventė!!!

 


Nauji darbo su šokoladu dizainai ir idėjos.
Tiems, kas išsiilgo šokolado, paruošėme tris tortų idėjas, kaip papuošti savo tortus kalėdų tematika.
Ypatumas tame, jog beveik nenaudojame jokių specialių formų – tik liniuotė, spausdintas
trafaretas, skalpelis, fantazija ir tikslūs skaičiavimai.


Aš jau viską paskaičiavau už Jumis :) viskas tiksliai surašyta ir nufotografuota cantimetrais.
Kiekviena idėja smulkiai aprašyta. Ir tikrai labai labai įgyvendinama.


Kurso kaina: 70 EUR

 

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
visu ekleru pagrindine DSC05272-Edit.jpg
sampanas 1 pagrindine-03801.jpg
3-04432.jpg
pagrindine-03256.jpg
bottom of page