top of page

Naujoji Cacao Barry kakavos miltelių kolekcija

Edita Ramonienė

Atrask kakavos miltelius tenkinančius tavo poreikius!

 

Dar vasario mėnesį Cacao Barry nustebino mus išleidę naują kakavos milteliu kolekciją (UNIVERSELLE, NATURELLE ir PERFORMANTE), kuri leidžia šefams atskleisti tikrąją gaminių prigimtį bei maksimaliai išryškinti skonį. Kolekciją sudaro trys rūšys skirtingų kakavos miltelių, kurių kiekviena turi po 2-3 porūšius. Taip Cacoa Barry suteikia galimybę atrasti tinkamiausią kakavos miltelių rūšį ir atverti neribotą kūrybiškumą.


Cacao Barry’s Universelle kolekcija pasižymi visapusiškumu. Jie ištobulinti iki menkiausios detalės, siekiant tapti patikimu pasirinkimu konditerijoje. Tai didelio riebumo kakavos milteliai (20-24%, ph 7.7-8.1), atskleidžiantys subalansuoto juodo šokolado skonį su prieskoninėmis ir medienos natomis bei ryškiai rausvai rudais atspalviais. 


Pagaminta iš tvariai gautų aukščiausios kokybės Vakarų Afrikos pupelių, dėl labai didelio riebalų kiekio  Extra Brute yra labai efektyvūs olandiški (šarminti) kakavos milteliai, suteikiantys lygią tekstūrą.

Idealiai tinka dažyti, tekstūruoti ir pagardinti jūsų receptus: pyragaičius, pyragus, bandeles, sausainius, šerbetus ir ledus, pyragaičius, desertus, pieno produktus ir gėrimus, tešlą.


Plein Arôme (22-24%, ph 6.8-7.2) alkalizuota kakava pasižymi užburiančiu šokolado skoniu su karamelės bei migdolų natomis. Ryškios, šiltai rudos spalvos. Šie kakavos milteliai yra idealus receptų ingredientas, norint pamaloninti vartotojus, ieškančius jaunystę primenančių skonių.