Kaip išsirinkti kepimo kilimėlį?

Tobulų formų, tolygiai iškepęs konditerinis gaminys, tai viena kokybiško deserto dedamųjų. Ne paslaptis, kad konditerijoje tobulumas slypi mažose detalėse, todėl labai svarbu atsižvelgti į naudojamas gamybos priemones. Tinkamai pasirinktos priemonės bei jų tikslingas panaudojimas gali tapti raktu į Jūsų sėkmę. Šį kartą apžvelgsime įvairius kilimėlius, jų panaudojimo būdus, paskirtį ir pateiksime rekomendacijas dėl jų naudojimo įvairiems kepiniams.
Klasikiniai silikoniniai kilimėliai
Kiekvieno konditerio - pradedančiojo, mėgėjo ar profesionalo – naudojamų darbo priemonių sąraše tikrai rasime silikoninį kilimėlį. Jis gaminamas iš aukštos kokybės stiklo pluošto iš abiejų pusių padengto silikonu (saugiu sąlyčiui su maistu).
