top of page

KEPIMO KILIMĖLIAI

Edita Ramonienė

Kaip išsirinkti kepimo kilimėlį?

 

Tobulų formų, tolygiai iškepęs konditerinis gaminys, tai viena kokybiško deserto dedamųjų. Ne paslaptis, kad konditerijoje tobulumas slypi mažose detalėse, todėl labai svarbu atsižvelgti į naudojamas gamybos priemones. Tinkamai pasirinktos priemonės bei jų tikslingas panaudojimas gali tapti raktu į Jūsų sėkmę. Šį kartą apžvelgsime įvairius kilimėlius, jų panaudojimo būdus, paskirtį ir pateiksime rekomendacijas dėl jų naudojimo įvairiems kepiniams.



Klasikiniai silikoniniai kilimėliai


Kiekvieno konditerio - pradedančiojo, mėgėjo ar profesionalo – naudojamų darbo priemonių sąraše tikrai rasime silikoninį kilimėlį. Jis gaminamas iš aukštos kokybės stiklo pluošto iš abiejų pusių padengto silikonu (saugiu sąlyčiui su maistu).