
Praktiniai macarons mokymai
2025 m. vasario 22 d.
Kaunas
Ilgai laukti praktiniai macarons mokymai! Nuo tešlos užmaišymo iki macarons sutepimo dirbame asmeniškai!
PRAKTIKA - tai teorijos patikrinimas ir užtvirtinimas tiesiogiai dalyvaujant darbo procese.
Mokymų metu:
Išmoksite paruošti macaronage (macarons tešlą). Aptarsime visas macarons tešlos sudėtines dalis:
kaip išsirinkti miltus, kaip juos laikyti ir naudoti;
kas yra albuminas, kam jis skirtas,kaip jų naudoti;
aptarsime kokius kitus miltus ir kokiu santykiu galima naudoti;
kokie turi būti baltymai ir kokią įtaką jie turi macarons.
Macarons kepimo ypatumai naminėse ir profesionaliose orkaitėse ir krosnyse.
Macarons įdarai. Jų rūšys.
Išsikepsime macarons itališku metodu.
Ypatingą dėmesį skirsime įdarų teorijai. Kada ir kokį įdarą rinktis, kaip jį teisingai pagamint. Mokymų metu naudosime net 8 skirtingus įdarus.
Aptarsime kitus macarons gaminimo būdus, naudojant papildomas receptūras.
Macarons laikymas.
Mokymų metų bus suteiktos visos žaliavos ir ingredientai!
Visi mokiniai studiją paliks nešini savo gamybos macarons, kurie puikiai tiks Jūsų šventiniam stalui
Mokymų laikas: Vasario 22 d. 10-16 val.
Kaina: 250 Eur
Dalyvių amžius nuo 15 m.
Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.