
Augalinių ledų mokymai
2025 m. gegužės 17 d.
Klaipėda
Kokybiški, gardūs maloniai ir lengvai burnoje tirpstantys naminiai ledai be laktozės ir kiaušinių. Ledai tik iš natūralių ingredientų.
Nežinau kaip jūs, bet aš, net ir žiemos metu mėgstu pasimėgauti gardžiais ledais, o jeigu jie dar pateikiami su belgiškais vafliais arba trapiu ledų rageliu ir pagardinti sušildančiais prieskoniais tuomet tai tarsi pasivaikščiojimas debesimis.
Jau 2025 m. gegužės 17 dieną kviečiu dalyvauti ledų mokymuose, kurių metu jūs išmosite pagaminti net 7 skirtingus ledus:
Pistacijų
Gianduja
Šokoladinio pudingo
Prieskoninius
Kaštainių su apelsinais
Aviečių sorbetą
Mangų sorbetą
Mokysimės pagaminti minkštus ir purius Belgiškus vaflius be glitimo ir laktozės – net 3 skirtingi receptai.
Na ir žinoma trapus ir burnoje tirpstantis vaflinis ledų ragelis.
Mokymų metu analizuosime ledų teoriją: saldumas, sausosios medžiagos, riebalai ir ledų pateikimo temperatūra. Kodėl svarbu tai žinoti ir į ką būtina atkreipti dėmesį.
Kiekvienas mokymų dalyvis gaus Excel duomenų lentelę su formule ir pagrindiniais suvestais ingredientais, tam, kad galėtų sukurti savo mėgstamus ledus.
Nepraleiskite galimybės išmokti pasigaminti naminius ledus be laktozės ir kiaušinių.
Ledai be laktozės ir kiaušinių ne tik gali būti, bet ir yra gardūs ir maloniai tirpstantys burnoje.
Prisijunk ir tu, atverk duris į vasarą ir džiugink savo artimuosius pačiais gardžiausiais ledais, pateik juos ledų ragelyje arba su Belgiškais vafliais be glitimo.
O kad neprailgtų laukti mokymų, kiekvienam užsiregistravusiam ir sumokėjusiam už mokymus dalyviui atsiųsiu tartaletės „Persikas“ receptą (tai niekur nepublikuotas receptas).
Vietų skaičius ribotas – 10 dalyvių.
Iki susitikimo, su meile,
Erika